Toimitusehdot

Jussin Koivuklapi


Tilaukset tehdään mieluiten verkkosivujen kautta. Tekemällä tilauksen verkkokaupan kautta kirjautuu tilauksenne järjestelmäämme ja tilauksenne toimitusvarmuus toivottuna ajankohtana varmistuu.

Voitte halutessanne tehdä myös tilauksen puhelimitse 040 771 6804 / Jussi tai sähköpostitse info@koivuklapi.com

Kirjaamme tilauksenne verkkokaupan tilauskantaan puolestanne.

Jussi soittaa teille muutaman päivän sisällä tilauksen tekemisestä ja vahvistaa toimitusajankohdan. Voitte jättää toiveenne toimitusajankohdasta tilauslomakkeen lisätietoja -kenttään.

Tekemällä tilauksen verkkokaupassa, saatte tilausvahvistuksen / laskun heti sähköpostiinne. Laskusta löydättä ennakkomaksutiedot. Lasku on myös käteismaksu kuitti. Laskussa näkyy että maksutapa on käteinen. 

Puut toimitetaan tilaamaanne osoitteeseenne irtotavarana. Puut kipataan mahdollisimman lähelle toivomaanne paikkaa. Toimitus tapahtuu auton peräkärryllä kippaamalla. Peräkärryissämme on kippi. Kärryjen koko on 4 tai 8 i-m3. Peräkärryllä pääsee peruuttamaan sinne minne henkilöautolla mahtuu. Pystymme siis toimittamaan myös ahtaisiin pihoihin ja ns. pihan perälle.

Pyrimme toimittamaan puut toivottuna ajankohtana. Syksy ja alkutalvi on meille kiireisintä aikaa jolloin toimitusaika saattaa venyä 2-3 viikon mittaiseksi. Suosittelemme tilaamaan puut jo kesällä tai alku syksystä tai muutaman viikon ennen toivottua toimitusajankohtaa. Pyrimme toimittamaan pääsääntöisesti tilaukset 7 vrk tilauksen tekemisestä. Sovittua toimitusajankohtaa voidaan muuttaa mikäli sää ei ole suosiollinen toimitukselle. Voimakas sade ei ole paras mahdollinen toimitusajankohta kuivalle puulle tai liukas / myrskyinen sää painavan kuorman toimittamiselle.

Everyday -lasku / luotto on yhteistyökumppanimme tarjoama palvelu emmekä vastaa tämän palvelun ehdoista tai sopimuksista. Everyday maksu / laskuepäselvyyksissä olkaa yhteydessä suoraan Everydayn asiakaspalveluun. Mikäli maksusuoritus ei kirjaudu Everydayn kautta verkkokauppaamme on asiakkaalla mahdollisuus muuttaa tilaus ennakkolaskuksi tai käteismaksuksi toimituksen yhteydessä.

Mikäli toimitetun puun laadussa on huomautettavaa, on huomautus tehtävä 7 vrk kuluessa puiden toimituksesta. Jussin koivuklapilla on oikeus päättää mahdollisesta hyvityksestä korvaavana tuotteena tai rahana.